Pagini

miercuri, 25 ianuarie 2012

Mami, maseaza-ma!


Atingerea este cel mai important mod de comunicare al mamei cu  bebelusul, ii confirma dragostea, ii ofera confortul  si linistea de care are atat de multa nevoie . Simtul tactil ii ofera o multime de informatii si il ajuta sa cunoasca  pielea mamei dar si mediul inconjurator pe care il exploreaza.
Masajul practicat cu regularitate il ajuta sa se dezvolte atat din punct de vedere psihic cat si motor in primul an de viata.  Am ales pentru acest produs, uleiuri ce sunt usor absorbite  si bine tolareate de orice tip de piele, obtinute prin presarea la rece. Acest ulei te va ajuta sa iti reasfeti bebelusul si  sa transformi masajul intr-o forma terapeutica  de joaca şi alint.
Uleiul de migdale dulci presat la rece si uleiul de samburi de struguri contine cantitati insemnate de vitamina E si F cu efecte excelente de emoliere si hranirea pielii. Uleiul de galbenele este antioxidant, antiseptic si antiinflamator  iar cel de musetel este calmant, cicatrizant  si regenerant numai bun in cazul  zgarieturile  si iritatiilor de la suprafata pielii.
Conţine: ulei de migdale dulci presat la rece,  ulei de sâmburi de struguri, ulei de germeni de grâu, ulei de gălbenele, ulei de muşeţel. 
Produsul  nu contine: CONSERVANTI, COLORANTI, PARFUMURI.
Contine 120 ml
Produsul poate fi comandat in MAGAZIN

Niciun comentariu: